De Baan

In Zuidwest Drenthe nabij Meppel en Steenwijk, tussen de dorpskernen Havelte en Uffelte,  grenzend aan het natuurgebied Het Uffelterzand, ligt de mooie 18-holes golfbaan met A-status van Golf Club Havelte, die in augustus 1986 werd opgericht. De baan is een ontwerp van golfbaanarchitect Hans Herzberger ism Donald Steel.

Ruim 700 leden en veel gastspelers maken gebruik van onze prachtige golfbaan. De eerste 9 holes zijn gesitueerd op een licht geaccidenteerd terrein dat een coulissenlandschappelijke uitstraling heeft, terwijl de tweede 9 holes een meer parkachtig karakter hebben. Enkele waterpartijen en oude bomen verhogen de moeilijkheidsgraad. Dichtbij het clubhuis vindt u tevens de drivingrange en de pitching- en puttinggreens.

Op 2 september 1994 vond de officiële opening van de 18 holes baan plaats en werd tegelijkertijd de A-status verleend. Vanuit het clubhuis en vanaf het terras heeft u een fraai uitzicht over een gedeelte van de baan.

20-september-2018   Friesche Ontvangst

Vrijdag 14 september organiseerde de commissie heren senioren ... Lees meer >>

19-september-2018   kandidaat voorzitter

Na het vertrek van Fred Ruijsink als voorzitter ... Lees meer >>

17-september-2018   aanmelding competitieteams 2019

De bestaande teams van 2018 ontvangen deze week ... Lees meer >>

12-september-2018   scorekaarten

Wij zijn bijna door de huidige scorekaarten heen ... Lees meer >>

17-augustus-2018   Ready Golf - Bent u er klaar voor?

Met het invoeren van het nieuwe wedstrijdreglement wordt er Ready Golf gespeeld ... Lees meer >>

13-augustus-2018   nieuwe golfregels

De nieuwe golfregels komen er aan! ... Lees meer >>

24-juli-2018   baancommissie

Aan de leden van Golf Club Havelte ... Lees meer >>

17-juli-2018   verslag golfdag seniora's in Zwolle

Maandag 16 juli togen 28 seniore dames naar de baan in Zwolle ... Lees meer >>

6-juli-2018   open brief over clubkampioenschappen

Open brief aan alle (competitie)spelers van Golfclub Havelte ... Lees meer >>

This content comes from a hidden element on this page.

Click me, it will be preserved!

If you try to open a new ColorBox while it is already open, it will update itself with the new content.

Updating Content Example:
Click here to load new content

This content comes from a hidden element on this page.

Click me, it will be preserved!

Updating Content Example:
Click here to load new content