De Baan

In Zuidwest Drenthe nabij Meppel en Steenwijk, tussen de dorpskernen Havelte en Uffelte,  grenzend aan het natuurgebied Het Uffelterzand, ligt de mooie 18-holes golfbaan met A-status van Golf Club Havelte, die in augustus 1986 werd opgericht. De baan is een ontwerp van golfbaanarchitect Hans Herzberger ism Donald Steel.

Ruim 700 leden en veel gastspelers maken gebruik van onze prachtige golfbaan. De eerste 9 holes zijn gesitueerd op een licht geaccidenteerd terrein dat een coulissenlandschappelijke uitstraling heeft, terwijl de tweede 9 holes een meer parkachtig karakter hebben. Enkele waterpartijen en oude bomen verhogen de moeilijkheidsgraad. Dichtbij het clubhuis vindt u tevens de drivingrange en de pitching- en puttinggreens.

Op 2 september 1994 vond de officiële opening van de 18 holes baan plaats en werd tegelijkertijd de A-status verleend. Vanuit het clubhuis en vanaf het terras heeft u een fraai uitzicht over een gedeelte van de baan.

21-september-2017   ngf competitie

Bijna alle captains van onze competitieteams hebben hun team alweer opgegeven voor de competitie NGF 2018 ... Lees meer >>

13-september-2017   uitnodiging vier sterren mixed greensome

Op 8 oktober as. vindt op Havelte ... Lees meer >>

8-september-2017   bedankje greenkeepers

De wedstrijd commissie van de Kangaroos heeft ... Lees meer >>

8-september-2017   23 september putt wedstrijd

Het is weer bijna zover!! Tijd voor de jaarlijkse put wedstrijd ... Lees meer >>

6-september-2017   nationaal open

Sven Maurits speelt deze week ... Lees meer >>

6-september-2017   sven maurits

Sven Maurits derde bij de Twente Cup. ... Lees meer >>

5-september-2017   bridge 2017 -2018

Vanaf 27 oktober starten wij weer met bridge op de golfclub. ... Lees meer >>

5-september-2017   4 sterren kaarten 18 of 9 holes

Voor gastspelers is het vanaf vandaag mogelijk om een 4**** kaart te kopen. Voor € 140 ... Lees meer >>

5-september-2017   handicartwedstrijd 2017

Maandag 4 september werd de jaarlijkse handicartwedstrijd gespeeld. Met 80 deelnemers was het een ... Lees meer >>

31-augustus-2017   Armando Gracio stopt per 1 september als golfpro bij GCH

Onze golfpro Armando Gracio heeft het bestuur laten weten dat hij per ... Lees meer >>

28-augustus-2017   invitedag

Nog niet zo lang geleden hadden we de golfweek ... Lees meer >>

22-augustus-2017   NGF competitiedata 2018

De competitiedata 2018 zijn bekend. ... Lees meer >>

18-augustus-2017   NNS competitie eindstanden

Deze week zijn de laatste wedstrijden gespeeld in de Noord-Nederlandse Senioren competitie 2017 ... Lees meer >>

15-augustus-2017   van de bestuurstafel

van de bestuurstafel.... augustus ... Lees meer >>

This content comes from a hidden element on this page.

Click me, it will be preserved!

If you try to open a new ColorBox while it is already open, it will update itself with the new content.

Updating Content Example:
Click here to load new content

This content comes from a hidden element on this page.

Click me, it will be preserved!

Updating Content Example:
Click here to load new content