De Baan

In Zuidwest Drenthe nabij Meppel en Steenwijk, tussen de dorpskernen Havelte en Uffelte,  grenzend aan het natuurgebied Het Uffelterzand, ligt de mooie 18-holes golfbaan met A-status van Golf Club Havelte, die in augustus 1986 werd opgericht. De baan is een ontwerp van golfbaanarchitect Hans Herzberger ism Donald Steel.

Ruim 700 leden en veel gastspelers maken gebruik van onze prachtige golfbaan. De eerste 9 holes zijn gesitueerd op een licht geaccidenteerd terrein dat een coulissenlandschappelijke uitstraling heeft, terwijl de tweede 9 holes een meer parkachtig karakter hebben. Enkele waterpartijen en oude bomen verhogen de moeilijkheidsgraad. Dichtbij het clubhuis vindt u tevens de drivingrange en de pitching- en puttinggreens.

Op 2 september 1994 vond de officiële opening van de 18 holes baan plaats en werd tegelijkertijd de A-status verleend. Vanuit het clubhuis en vanaf het terras heeft u een fraai uitzicht over een gedeelte van de baan.

12-januari-2018   Golf Club Havelte op zoek naar nieuwe pachter

Wij informeren u dat Ger Sprenkeler heeft besloten zijn ... Lees meer >>

12-januari-2018   reanimatie en AED

Helaas konden in november de reanimatie + AED cursussen niet doorgaan. ... Lees meer >>

9-januari-2018   Kookwedstrijd -

De Koks zijn gevonden dus geeft u nu op als dinergast en jurylid ... Lees meer >>

29-december-2017   veranderingen van het handicapsysteem

Per 1 januari a.s. gaat het één en ander ... Lees meer >>

14-december-2017   jaarafsluiting 2017 heren senioren

Op 11 december sloten de Heren Senioren de competitie ... Lees meer >>

8-december-2017   nieuws van de competite 2018

Deze week is de competitie indeling 2018 op www.ngfcompetitie.com gepubliceerd ... Lees meer >>

This content comes from a hidden element on this page.

Click me, it will be preserved!

If you try to open a new ColorBox while it is already open, it will update itself with the new content.

Updating Content Example:
Click here to load new content

This content comes from a hidden element on this page.

Click me, it will be preserved!

Updating Content Example:
Click here to load new content