De Baan

In Zuidwest Drenthe nabij Meppel en Steenwijk, tussen de dorpskernen Havelte en Uffelte,  grenzend aan het natuurgebied Het Uffelterzand, ligt de mooie 18-holes golfbaan met A-status van Golf Club Havelte, die in augustus 1986 werd opgericht. De baan is een ontwerp van golfbaanarchitect Hans Herzberger ism Donald Steel.

Ruim 700 leden en veel gastspelers maken gebruik van onze prachtige golfbaan. De eerste 9 holes zijn gesitueerd op een licht geaccidenteerd terrein dat een coulissenlandschappelijke uitstraling heeft, terwijl de tweede 9 holes een meer parkachtig karakter hebben. Enkele waterpartijen en oude bomen verhogen de moeilijkheidsgraad. Dichtbij het clubhuis vindt u tevens de drivingrange en de pitching- en puttinggreens.

Op 2 september 1994 vond de officiële opening van de 18 holes baan plaats en werd tegelijkertijd de A-status verleend. Vanuit het clubhuis en vanaf het terras heeft u een fraai uitzicht over een gedeelte van de baan.

16-november-2017   nieuwe ballenwasser

Op vrijdag 27 oktober is een nieuwe 'ballenwasser' geplaatst ... Lees meer >>

16-november-2017   stukken ALV 22 november

Er zijn weer nieuwe stukken geplaatst onder Bestuur > ALV ... Lees meer >>

23-oktober-2017   mededeling hrc

1. Per 1 november a.s. zal de Winterregel ... Lees meer >>

13-oktober-2017   aanpassing spelvorm alle 18 holes competities

Een tijdje geleden heb ik jullie geinformeerd ... Lees meer >>

11-oktober-2017   Sven Maurits winnaar Pro Am

Tijdens de Pro Am in Heelsum is Sven Maurits winnaar ... Lees meer >>

9-oktober-2017   reanimatiecursus

Eind november zijn de jaarlijkse reanimatie + AED cursussen ... Lees meer >>

6-oktober-2017   even voorstellen: onze nieuw pro

Graag stellen we aan u voor onze nieuwe Pro Jelmer van Heek. ... Lees meer >>

5-september-2017   4 sterren kaarten 18 of 9 holes

Voor gastspelers is het vanaf vandaag mogelijk om een 4**** kaart te kopen. Voor € 140 ... Lees meer >>

This content comes from a hidden element on this page.

Click me, it will be preserved!

If you try to open a new ColorBox while it is already open, it will update itself with the new content.

Updating Content Example:
Click here to load new content

This content comes from a hidden element on this page.

Click me, it will be preserved!

Updating Content Example:
Click here to load new content