De Baan

In Zuidwest Drenthe nabij Meppel en Steenwijk, tussen de dorpskernen Havelte en Uffelte,  grenzend aan het natuurgebied Het Uffelterzand, ligt de mooie 18-holes golfbaan met A-status van Golf Club Havelte, die in augustus 1986 werd opgericht. De baan is een ontwerp van golfbaanarchitect Hans Herzberger ism Donald Steel.

Ruim 700 leden en veel gastspelers maken gebruik van onze prachtige golfbaan. De eerste 9 holes zijn gesitueerd op een licht geaccidenteerd terrein dat een coulissenlandschappelijke uitstraling heeft, terwijl de tweede 9 holes een meer parkachtig karakter hebben. Enkele waterpartijen en oude bomen verhogen de moeilijkheidsgraad. Dichtbij het clubhuis vindt u tevens de drivingrange en de pitching- en puttinggreens.

Op 2 september 1994 vond de officiële opening van de 18 holes baan plaats en werd tegelijkertijd de A-status verleend. Vanuit het clubhuis en vanaf het terras heeft u een fraai uitzicht over een gedeelte van de baan.

6-juli-2018   open brief over clubkampioenschappen

Open brief aan alle (competitie)spelers van Golfclub Havelte ... Lees meer >>

6-juli-2018   4 sterren wedstrijd

Gaat onze club er met de 4 Sterren-wisseltrofee vandoor? ... Lees meer >>

2-juli-2018   afscheid Ger

Geachte gasten van Club10, ... Lees meer >>

19-juni-2018   Notulen ALV 16 mei

De notulen van de ALV van 16 mei staan op de site. U kunt ze vinden onder ... Lees meer >>

29-mei-2018   zomeravondcompetitie

Ook al hebben we allemaal het gevoel ... Lees meer >>

17-mei-2018   uitslag competitie

Onze competitieteams hebben zich dit jaar weer van hun beste kant laten zien ... Lees meer >>

1-mei-2018   oranje wedstrijd 2018

Men is gauw gewend. ... Lees meer >>

1-mei-2018   jeugd nno tour

Op 13 mei start de NNO-tour ... Lees meer >>

23-april-2018   gedrag en etiquette in de baan

De baan ligt er perfect bij, wat door vrijwel iedereen beaamd word ... Lees meer >>

23-april-2018   open dag 21 april jl.

Op zaterdag 21 april organiseerde onze club weer zijn jaarlijkse Open Dag. ... Lees meer >>

23-april-2018   thema-avond sportief beleid

Enige tijd geleden ontvingen we allemaal een uitnodiging om deel te nemen aan ... Lees meer >>

19-april-2018   inleveren Q kaarten

Even ter herinnering: sinds enige tijd hoeven Q kaarten die in het systeem via de computer of de app ... Lees meer >>

18-april-2018   Knock Out Ot en Sien Trofee

De indeling voor de voorronde voor de Knock Out "Ot en Sien Trofee"staat op de site ... Lees meer >>

4-april-2018   handicaps voor deelnemers aan ngf wedstrijden

Het is de NGF gebleken ... Lees meer >>

This content comes from a hidden element on this page.

Click me, it will be preserved!

If you try to open a new ColorBox while it is already open, it will update itself with the new content.

Updating Content Example:
Click here to load new content

This content comes from a hidden element on this page.

Click me, it will be preserved!

Updating Content Example:
Click here to load new content