Committed to Jeugd

Welkom bij de jeugd van Golf Club Havelte

De jeugdcommissie van Golf Club Havelte heet je van harte welkom!

Dit seizoen gaan we samen met veel plezier golfen op onze mooie golfbaan.

Wil je komen kijken hoe dat gaat, kom dan gerust op een zondagmorgen langs.

Als je vooraf laat weten dat je komt, dan kun je zo mogelijk nog mee doen ook!

Wat heb je nodig:

een paar sportschoenen,

golfstokken zijn op de club aanwezig, deze mag je gratis gebruiken èn

veel plezier om te kijken of golf wat voor jou is.

Het lidmaatschap en de kosten voor de jeugdleden:

Tot 14 jaar is het volgen van lessen voldoende, als je ouder bent dan doe je ook een regelexamen.

Tot 18 jaar kost het lidmaatschap € 175 euro per jaar.

Op zondagmorgen om 10 uur beginnen onze les- en trainingsprogramma’s voor de jeugd, de kosten voor 12 groepslessen zijn € 130, als je lid bent van onze club, dan krijg je € 50 korting op het lesgeld

De jeugdcommissie.

De jeugdcommissie heeft een oefenprogramma opgesteld, het 9-stappenplan van de NGF en PGA Holland. Wij maken gebruik van De Golf AcademieOnline. Als je daaraan deelneemt, dan wordt golfen echt leuk! Samen met de andere jeugdleden van Golfclub Havelte word je ingedeeld in een groep van 6 leeftijdgenoten, die ongeveer net zo goed zijn in golf als jij.

Behalve dat je leert de bal zo ver en precies mogelijk weg te slaan, leren we je óók alle golfregels.

Als je wat gevorderd bent en je bent lid, dan krijg je baanpermissie en dan mag je onder begeleiding van een volwassene de baan in.

Ken je eenmaal alle regels en kun je ook een balletje slaan, dan kun je opgaan voor je HCP 54 (voorheen: het golfvaardigheidsbewijs ook wel het GVB genoemd). Heb je dat bewijs dan mag je bijna op elke golfbaan spelen!

Heb je nog vragen:

Je kunt altijd bij de receptie (0521-34 22 00) of bij een lid van de jeugdcommissie terecht.

De Jeugdcommissie wenst je véél golfplezier toe!

Namens de jeugdcommissie,

Vincent van der Kallen 0613073740

17-mei-2018   uitslag competitie

Onze competitieteams hebben zich dit jaar weer van hun beste kant laten zien ... Lees meer >>

1-mei-2018   oranje wedstrijd 2018

Men is gauw gewend. ... Lees meer >>

1-mei-2018   jeugd nno tour

Op 13 mei start de NNO-tour ... Lees meer >>

23-april-2018   gedrag en etiquette in de baan

De baan ligt er perfect bij, wat door vrijwel iedereen beaamd word ... Lees meer >>

23-april-2018   open dag 21 april jl.

Op zaterdag 21 april organiseerde onze club weer zijn jaarlijkse Open Dag. ... Lees meer >>

23-april-2018   thema-avond sportief beleid

Enige tijd geleden ontvingen we allemaal een uitnodiging om deel te nemen aan ... Lees meer >>

19-april-2018   inleveren Q kaarten

Even ter herinnering: sinds enige tijd hoeven Q kaarten die in het systeem via de computer of de app ... Lees meer >>

18-april-2018   Knock Out Ot en Sien Trofee

De indeling voor de voorronde voor de Knock Out "Ot en Sien Trofee"staat op de site ... Lees meer >>

4-april-2018   handicaps voor deelnemers aan ngf wedstrijden

Het is de NGF gebleken ... Lees meer >>

This content comes from a hidden element on this page.

Click me, it will be preserved!

If you try to open a new ColorBox while it is already open, it will update itself with the new content.

Updating Content Example:
Click here to load new content

This content comes from a hidden element on this page.

Click me, it will be preserved!

Updating Content Example:
Click here to load new content