Bij Golf Club Havelte kunnen zowel leden als niet-leden zich (verder) bekwamen in de golfsport.

De beginnende golfer kan hier terecht om kennis te maken met de golfsport en de eerste stappen te zetten richting Clubhandicap 54 (GVB). De aan Golf Club Havelte verbonden Golfprofessional biedt u de mogelijkheid om uw golfspel te verbeteren en uw handicap te verlagen.

De Golfprofessional organiseert clinics voor bedrijven en particulieren. U kunt hier ook terecht voor meerdaagse golfcursussen. De Golfprofessional kan ook een geschikt golfarrangement voor u verzorgen.

12-januari-2018   Golf Club Havelte op zoek naar nieuwe pachter

Wij informeren u dat Ger Sprenkeler heeft besloten zijn ... Lees meer >>

12-januari-2018   reanimatie en AED

Helaas konden in november de reanimatie + AED cursussen niet doorgaan. ... Lees meer >>

9-januari-2018   Kookwedstrijd -

De Koks zijn gevonden dus geeft u nu op als dinergast en jurylid ... Lees meer >>

29-december-2017   veranderingen van het handicapsysteem

Per 1 januari a.s. gaat het één en ander ... Lees meer >>

14-december-2017   jaarafsluiting 2017 heren senioren

Op 11 december sloten de Heren Senioren de competitie ... Lees meer >>

8-december-2017   nieuws van de competite 2018

Deze week is de competitie indeling 2018 op www.ngfcompetitie.com gepubliceerd ... Lees meer >>

This content comes from a hidden element on this page.

Click me, it will be preserved!

If you try to open a new ColorBox while it is already open, it will update itself with the new content.

Updating Content Example:
Click here to load new content

This content comes from a hidden element on this page.

Click me, it will be preserved!

Updating Content Example:
Click here to load new content